Als Belgisch bedrijf

Exchange. Het woord zegt het zelf. De werking van Exchange is gebaseerd op een uitwisseling. Een uitwisseling tussen een Belgisch bedrijf en een bedrijf uit één van onze Afrikaanse werkingslanden. Het Belgisch bedrijf speelt een essentiële rol als partnerorganisatie

Een Belgisch bedrijf kan financiële ondersteuning bieden, maar dat zien we eerder als een aanvulling. We willen vooral focussen op het inzetten van personeel als consultants en experten (employee engagement).

Als Belgisch bedrijf krijg je niet alleen een unieke toegangspoort tot de Afrikaanse ondernemerswereld. Je schrijft daarnaast mee aan een duurzaam verhaal rond Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

What’s in it for you?

In ruil voor jouw engagement binnen een Exchange-groeiprogramma, krijg je dus bepaalde concrete én interessante diensten:

  • De mogelijkheid om je medewerkers op een unieke manier te motiveren en in te zetten.
  • Een concrete en duidelijke invulling van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
  • Toegang tot waardevolle kennis en ondersteuning rond ondernemersschap in Sub-Sahara-Afrika
  • De kans om op de eerste rij te staan wanneer het gaat om marktconforme investeringen in onze vijf focuslanden met economisch groeipotentieel.
  • Je helpt mee aan de realisatie van de Sustainable Development Goals van de VN
Missies aan derden Exchange vzw

Missies aan derden

Heb je als Belgisch bedrijf of organisatie zelf nood aan expertise in het Zuiden? Ook dan kun je een beroep doen op ons netwerk van experten. Onze experten kunnen jouw bedrijf of organisatie bijstaan met advies, maar kunnen ook technische opdrachten uitvoeren.

Neem een kijkje bij onze missies voor derden!

Ben je getriggerd? Heb je een concreet idee of zit je nog met vragen?
Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0