Doe een online gift

En ondersteun Afrikaanse ondernemers

Help ons bij het ondersteunen van Afrikaanse ondernemers en hun bedrijven!

 

 

Exchange is vastbesloten om zijn doelstellingen te bereiken en tastbare impact te verzekeren bij onze lokale partnerbedrijven in Afrika! Een gemotiveerd en gedreven team in Afrika en België zet zich dagelijks in om dit te bereiken. Ze hebben echter financiële steun nodig om deze doelen te bereiken. Uw gulle donatie maakt een wereld van verschil en ondersteunt hen bij het vervullen van onze missie!

Voordelen voor jou

  1. Je draagt bij aan de economische groei in Afrika, wat op zijn beurt de levensomstandigheden op het terrein verhoogt.
  2. Je helpt ons bij het uitvoeren van onze missie.
  3. De Koning Boudewijnstichting stuurt u een belastingcertificaat wanneer de som van uw giften per jaar minimaal €40 bedraagt. Met dit certificaat krijgt u tot 60%* van uw gift terugbetaald. Voor een gift van €40 krijg je dus €24 terug en betaal je dus eigenlijk slechts € 16.

 

Voordelen voor Exchange

  1. Je ondersteunt onze lokale partnerbedrijven.
  2. Dankzij jouw donatie hebben wij nu meer middelen om onze groeiprogramma's op een kwalitatieve manier uit te breiden en te versterken.
  3. Als ambassadeur voor Exchange stuurt u een krachtig signaal uit dat de private sector in Afrika de nodige aandacht verdient als middel om de levensomstandigheden ter plaatse te verbeteren.