Haal Exchange erbij

Exchange vzw ondersteunt verschillende groeiprogramma's van Zuid-ondernemers in elk van de zes Sub-Sahara focuslanden. Deze programma's vormen de basis van de activiteiten van Exchange. Alle voordelen van deze activiteiten gaan naar de Zuid-ondernemers. 

Naast onze eigen programma's, die in specifieke gevallen in samenwerking met anderen worden ingezet, helpt Exchange vzw ook andere organisaties en partners bij de uitvoering van hun programma's en projecten. Exchange heeft hiervoor een paar specifieke troeven die zeer nuttig kunnen zijn bij het ondersteunen van initiatieven in een van de zes focuslanden:

  1. De lokale teams van Exchange beschikken over een uitgebreid business netwerk en kennis van hun land
  2. Het brede netwerk van Exchange aan vrijwillige technici en experts in diverse sectoren
  3. Ervaring in met meer dan 2000 Korte-termijnmissies in 19 verschillende Afrikaansen landen en 11 missies in Azië en Zuid-Amerika. De ervaring opgedaan in logistiek, verzekering, reisvoorbereiding en andere zaken met betrekking tot het werken in het zuiden is onvergelijkbaar.

Exchange biedt deze services aan en werkt via een vooraf vastgelegde kostenovereenkomst. Deze faciliterende services kunnen u en uw bedrijf/organisatie helpen bij het opstarten van een project of bij het uitvoeren van uw expertise. Denk dus aan Exchange bij het voorbereiden van een initiatief over ondernemerschap in Zuid-Afrika, Mozambique, Malawi, Tanzania, Rwanda of Oeganda.

Zit u te broeden op dergelijk project, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@exchangevzw.be.

Door uw aanvraag in te dienen gaat u akkoord met ons privacybeleid.