CLUB AFRICA EVENT

 

Business Development met de privésector in Afrika: kansen voor Belgische ondernemingen om zaken te doen in Zuid-Afrika, Malawi, Mozambique, Oeganda en Rwanda.

 

 

Wil je graag aan import of export doen in Afrika? Denkt je onderneming aan het openen van een nieuwe branch of het outsourcen van een productieactiviteit in het groeiend continent van de toekomst? Dan is het Club Afrika event de ideale gelegenheid om je eerste verkennende stappen te zetten naar je toekomstplannen.

In samenwerking met de Brussels Kamer van Koophandel Beci organiseert Exchange vzw op 13/11/2018 het Club Afrika Event. Tijdens dit event zullen onze general manager en 5 programme managers je een inkijk geven in de economische mogelijkheden in Zuid-Oost Afrika. Onze 5 focuslanden, Zuid-Afrika, Malawi, Rwanda, Oeganda en Mozambique komen achtereenvolgens aan bod met een specifieke focus op 5 Afrikaanse groeisectoren; agro-industrie, dienstverlening aan bedrijven, circulaire economie, toerisme en industrie.

Met onze 17-jarige ervaring in het faciliteren van meer dan 2000 kortstondige projecten in de private sector van Afrika zijn we ideaal geplaatst om jouw en je bedrijf wegwijs te maken in dit beloftevolle continent. Gebaseerd op de jaren lange ervaring van Exchange in de private sector en de lokale verankering van onze lokale business development managers zullen verschillende opportuniteiten en voordelen aangehaald worden van ondernemerschap in de 5 landen.

Een goeie ondernemer is echter niet blind voor de valkuilen en zwaktes van zijn of haar markt. Daarom zullen we naast de sterke punten ook de zwakkere punten van de Afrikaanse economieën aanhalen, zo kom je als ondernemer niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Programma

De deuren van dit event gaan openen vanaf 10u en sluiten omstreeks 13u30. Wil je er graag bij zijn schrijf je dan hier in en kom op dinsdag 13 november naar de Louizalaan 500 in Brussel.