Beslissingen maken aan de hand van financiële cijfers

 

 

 

 

Sesaco gaat ondervoeding tegen in Oeganda dankzij goedkope voeding aan lage prijzen

Ondervoeding tegengaan met betaalbare voeding!

in Oeganda

Omdat accurate financiële cijfers cruciaal zijn om een business te monitoren en sturen drong een grondige boekhoudkundige hervorming zich aan bij soyabedrijf Sesaco Ltd. in Oeganda.

Boekhoudexpert Eugène Nicolaes ging ter plaatse met als taak een degelijke structuur te implementeren die het bedrijf  in de toekomst zou toelaten haar resultaten nauwgezet op te volgen. Wanneer in de toekomst betrouwbare financiële gegevens beschikbaar zijn, zal het voor het management van Sesaco tevens een stuk eenvoudiger zijn om de juist beslissingen te nemen voor het bedrijf.

Tijdens zijn verblijf van 2 weken in Oeganda werkte Eugène nauw samen met de General Manager en CEO van Sesaco. Deze nauwe samenwerking maakte het voor Eugène mogelijk om een op maat gemaakte boekhoudstructuur te ontwerpen die mee gedragen werd door het management. Voorts bood het hem de mogelijkheid om het management de nodige inzichten te geven in het systeem zodat zij vanaf heden de voordelen van het systeem ten volste kunnen benutten.

Tijdens zijn opdracht bij het voedingsbedrijf ging ook een nieuwe externe boekhouder van start. Een ideale gelegenheid om met een sectorgenoot de structuur te overlopen en verder aan te passen aan de noden van Sesaco. Eugène zal het bedrijf vanop afstand verder financieel opvolgen in nauw contact met deze boekhouder.

Zowel Sesaco als Eugène waren zeer tevreden over het geleverde werk en de resultaten ervan! Wij zijn ervan overtuigd dat Eugène zo een eerste belangrijke stap zette richting duurzame groei van Sesaco. Bedankt Eugène!

Doneer

Wil jij zelf bedrijven als Sesaco ondersteunen? Dat kan!

Doe een gift en word vriend van Exchange

Donaties vanaf €40 zijn fiscaal aftrekbaar