Exchange for the Future

 

Convention Addis Abeba 2019

Sinds 2018 sloeg Exchange een nieuwe weg in naar meer impact en lange termijn werking. De korte termijn projecten werden vervangen door lange termijn programma's waarbij Afrikaanse ondernemers beroep kunnen doen op onze expertise voor een periode van 2 tot 3 jaar. Na anderhalf jaar merken we al de effecten op grond!

Exchange voert momenteel 19 programma's uit in Malawi, Rwanda, Oeganda, Mozambique en Zuid-Afrika. Samen met onze vrijwilligers en bedrijfspartners in België ondersteunen wij deze 19 ondernemers in hun missie naar meer groei en werkgelegenheid in hun thuisland.

Exchange for the Future

Om deze groei door te zetten en te versterken organiseert Exchange een conventie in Addis Abeba, Ethiopië.  Onder het thema "Exchange for the Future" zullen alle medewerkers van Exchange samenkomen en verschillende onderwerpen behandelen. Het is de ideale opportuniteit om meer synergie te creëren tussen de werking in België en de werking in Zuid-Oost Afrika. Ook cross-country initiatieven tussen de Zuid-Oost Afrikaanse landen onderling zullen worden onderzocht!

Als organisatie zijn we ervan overtuigd dat deze conventie een enorme boost zal geven aan de werking van Exchange! Het ultieme doel is om de Exchange ondernemers in Malawi, Rwanda, Uganda, Mozambique en Zuid-Afrika op een nog meer kwalitatieve manier te ondersteunen. Let's Grow Together!

MAAK KENNIS MET ONZE EXCHANGE ONDERNEMERS VIA ONS YOUTUBE KANAAL