Exchange Lunch & Netwerking Event Oeganda

 

"Creating Connections. Facing the Future - Together"

 

 

Exchange vzw. is rotsvast overtuigd van de positieve effecten die co-creatie kan hebben op de bedrijfsvoering van bedrijven. Bedrijven die co-creëren passen zich sneller aan aan veranderende omstandigheden en spelen sneller in op vragen van de markt. Daarom hebben we de ambitie om ons op te werpen als de connector bij uitstek voor de private sector in onze 5 focuslanden en zo de lokale economieën in Zuid-Oost Afrika te ondersteunen.

Maar niet enkel bedrijven in onze focuslanden genieten voordelen bij co-creatie, ook bedrijven en organisaties in België en Europa hebben heel wat te winnen bij het creëren van partnerschappen in het Zuiden. Zo kan het de creativiteit en innovatie binnen het bedrijf verhogen en kan diversiteit binnen de werkomgeving een positieve boost geven aan de bedrijfscultuur.

Exchange Event Oeganda

Daarom organiseert Exchange vzw. op maandag 26 november 2018 een lunch & networking event in Oeganda. Onder het thema "Creating Connections. Facing the Future - Together" wil Exchange al haar partners in Oeganda samenbrengen om zo co-creatie en synergiën te bewerkstelligen.

Frank Foulon, General Manager Exchange, en het Exchange Oeganda team zullen het belang van co-creatie illustreren aan de hand van praktijkvoorbeelden en een interactieve sessie. Na de presentaties krijgen de deelnemers de kans om te netwerken met Ugandese en Europese organisaties terwijl ze genieten van een heerlijke lunch.

Programma

Het event vindt plaats in de lokalen van het Fairway Hotel & Spa (Plot 1-2, Kafu Road, Kampala, Uganda) en opent de deuren omstreeks 8h30:

Inschrijven

Deelnemen aan dit event kan enkel op uitnodiging. Ontving je niet zo'n uitnodiging en wil je er toch graag bij zijn geef dan even een seintje aan onze Programme Manager Oeganda via sybren.devoghel@exchangevzw.be.