Sales als motor voor groei

 

 

 

 

Tijdens het bezoek van Jan Ghys aan ClinicMaster International werd volop werk gemaakt van een ambitieuze en terzelfder tijd realistische strategie. Eén van de pijlers binnen deze strategie is het aantrekken van meer klanten en zo de omzet te verhogen. Daarom werd in een volgende fase volop ingezet op een betere werking van de sales binnen het bedrijf.

 

ClinicMaster in Uganda develops and sells an IT solution for hospitals.

Slimme IT voor een sterkere gezondheidssector

in Oeganda

Daarom reisde Exchange expert Jan Van Damme af naar Kampala om ClincMaster te assisteren in haar sales process. Jan is als high potential actief binnen Intuo dat een digitaal HR platform aanbiedt aan bedrijven. Samen met het management van ClinicMaster maakte Jan werk van het aanwerven van een ervaren sales manager. De aanwerving van deze professional zal er ongetwijfeld voor zorgen dat het bedrijf grote stappen zet in haar sales. Verder werden trainingsessies voorzien voor het huidige sales team en werd het sales process geoptimaliseerd. Het management en sales team gaven alvast aan dat de assistentie van onze expert een grote hulp betekent bij het benaderen van hun nieuwe en huidige klanten.

Dankzij deze assistentie zal het Oegandese bedrijf beter in staat zijn haar doelgroep op een effectieve en efficiënte manier te bereiken. De nieuwe sales structuur zou er verder voor moeten zorgen dat de verbeteringen duurzaam zijn en in de toekomst nog verder geoptimaliseerd worden. Voor Jan was het alvast een verreikende ervaring waarbij het ook nog eens mee kon op vrijgezellenavond met een van de Oegandese medewerkers!

Doneer

Wil jij zelf bedrijven als ClinicMaster ondersteunen? Dat kan!

Doe een gift en word vriend van Exchange

Donaties vanaf €40 zijn fiscaal aftrekbaar