Technologie als tool voor groei

 

 

 

 

Clo Willaerts, al enkele jaren expert bij Exchange, ging in maart 2019 de uitdaging als coach aan om Quake Advertising te ondersteunen.

Exchange is maar al te blij dat Clo deze taak op zich wil nemen. Als media professional met een uitgebreide kennis in internet business, strategisch denken én doorgedreven expertise in online media, is Clo dé geknipte vrijwilliger om Quake Advertising te ondersteunen in hun groei.

Branding van de optimistische Afrikaanse levenswijze

in Rwanda

In april ging Clo een aantal dagen naar Kigali om nauw samen te werken met het team van Quake. Hoofddoel van Clo’s bezoek was om de probleemstelling van Quake helder te krijgen om op basis daarvan een degelijk groeiprogramma te formuleren.Verder ontwikkelde Clo met de medewerkers een ‘Quake playbook’, een soort brand guide voor nieuwe medewerkers. Doel hiervan is om nieuwe medewerkers meteen mee te krijgen in het ‘verhaal’ van Quake en waar Quake voor staat.

Als toetje werden de medewerkers van Quake nog getrakteerd op een interactieve workshop over digitale marketing strategieën, best practices en hoe reclamediensten daaruit te ontwikkelen.

De interactie tussen Clo en het Quake-team stopte niet bij haar vertrek uit Kigali. Sinds haar bezoek in april, hebben beide partijen maandelijks contact tijdens de ‘brand chat sessions’ die Clo voor het team ter plaatse heeft ontwikkeld: tijdens deze ‘brand chats’ staan Clo en de medewerkers rechtstreeks in contact via facetime, waarbij Clo life een webinar geeft over een specifiek topic zoals bv. social selling, setting up a 360 agency etc.  Verder is er een besloten facebookgroep ‘mobile studio’ waar de medewerkers van Quake rechtstreeks vragen kunnen stellen aan Clo en er allerhande nuttige info wordt uitgewisseld.

Het is duidelijk dat het engagement van onze coaches veel verder reikt dan een éénmalige training ter plaatse. We kijken uit naar wat Clo nog allemaal in petto heeft voor Quake advertising!

Doneer

Wil jij zelf bedrijven als Quake advertising ondersteunen? Dat kan!

Doe een gift en word vriend van Exchange

Donaties vanaf €40 zijn fiscaal aftrekbaar