Open Calls

Hieronder vind je een lijst van de Zuid-bedrijven die op zoek zijn naar experts & mogelijke partnerships met Noord-bedrijven.

  • Filter op

Katikamu Poultry Coöperatieve

De Katikamu Poultry Coöperatieve is een echt landelijk programma in de Luwero streek, Oeganda. Verschillende kippenboeren verenigen zich in een coöperatieve om zo schaalvoordelen te bereiken.

Voor dit programma zoekt Exchange nog een bedrijfspartner actief in de agro-industrie, bij voorkeur de kippenbusiness. De bedrijfspartner kan het programma ondersteunen op verscheidene manieren, zoals via expertiseoverdracht of financiële steun.

African Honey Bee

African Honey Bee is een uiterst duurzaam programma in Zuid-Afrika.

Voor dit programma zoekt Exchange nog een bedrijfspartner in de agro-industrie. De bedrijfspartner kan het programma ondersteunen op verscheidene manieren, zoals via expertiseoverdracht of financiële steun.

KMO Development Partnership

Beschik jij met jouw bedrijf of organisatie over expertise in de financiële sector? Twijfel dan zeker niet om je aan te melden als bedrijfspartner.

Er is ook nood aan verdere financiëring binnen dit programma, is jouw bedrijf of organisatie geïntresseerd om financiële steun te bieden meld je dan aan als bedrijfspartner.

Doneer

Wil jij ook graag je steentje bijdragen aan een betere wereld, maar zie je jezelf niet functioneren in een rol als vrijwilliger of bedrijfspartner?

Maak een donatie en word vriend van Exchange

Donaties vanaf €40 zijn fiscaal aftrekbaar