Open Calls

Hieronder vind je een lijst van de Zuid-bedrijven die op zoek zijn naar experts & mogelijke partnerships met Noord-bedrijven.

  • Filter op
Sesaco gaat ondervoeding tegen in Oeganda dankzij goedkope voeding aan lage prijzen

Ondervoeding tegengaan met betaalbare voeding!

Sesaco is nog op zoek naar een geschikte programme coach! Beschik jij over ervaring met het managen van een fabriek en heb je tevens een goeie kennis over strategische planning, business operations, sales en marketing? Dan ben jij de geschikte kandidaat om samen met dit bedrijf ondervoeding in Oeganda aan te pakken!

The Association of Uganda Tour Operators (AUTO) wants to professionalise the Ugandan tour operators.

Tour operators, het kloppend hart van het Oegandese toerisme

Voor dit toeristisch programma zoeken we nog experten met specifieke kwaliteiten. Bepaalde opdrachten kunnen gecombineerd worden met een opdracht in Rwanda. Ook bedrijven of organisaties die graag partner van AUTO kunnen zich aanmelden. Meer weten? Druk op de knop hieronder en lees meer over het programma!

The Uganda Tourism and Training Uganda’s leading institution for training and educating competent workforces in tourism.

Excellent toerisme voor zoveel natuurpracht

Om de digitale marketing van de hotelschool op punt te krijgen heeft UHTTI nood aan een aantrekkelijk en goed geïntegreerde website. Exchange zoekt naar een vrijwilliger die bereid is deze website te ontwikkelen. Ook bedrijfspartners die deze taak op zich willen nemen kunnen zich aanmelden via een email naar: sybren.devoghel@exchangevzw.be.

Doneer

Wil jij ook graag je steentje bijdragen aan een betere wereld, maar zie je jezelf niet functioneren in een rol als vrijwilliger of bedrijfspartner?

Maak een donatie en word vriend van Exchange

Donaties vanaf €40 zijn fiscaal aftrekbaar