Open Calls

Hieronder vind je een lijst van de Zuid-bedrijven die op zoek zijn naar experts & mogelijke partnerships met Noord-bedrijven.

  • Filter op

Gudie Leisure Farm

Exchange is op zoek naar een geschikte kandidaat om de rol van programme coach in te vullen voor het programma met Gudie Leisure Farm.

Heb jij ervaring met het managen van een trainingsinstituut en heb je tevens een aanleg om een duurzaam businessmodel te ontwerpen voor zo’n instituut? Aarzel dan niet om contact op te nemen via sybren.devoghel@exchangevzw.be.

Katikamu Poultry Coöperatieve

Voor dit programma is Exchange nog op zoek naar een geschikte Programme Coach. Het profiel dat we hiervoor zoeken is iemand met ervaring in het begeleiden van coöperatieven in de Afrikaanse context. Hij/Zij moet kennis hebben over verschillende actoren actief in de coöperatieven werking in Oeganda en heeft talent om deze actoren te verenigen in het Katikamu Poultry Coöperatieve programma.

Als je jezelf in deze rol ziet geef dan een seintje via sybren.devoghel@exchangevzw.be.

Doneer

Wil jij ook graag je steentje bijdragen aan een betere wereld, maar zie je jezelf niet functioneren in een rol als vrijwilliger of bedrijfspartner?

Maak een donatie en word vriend van Exchange

Donaties vanaf €40 zijn fiscaal aftrekbaar