OPEN CALLS

Exchange vzw is steeds op zoek naar bedrijfspartners en vrijwilligers die hun expertise willen inzetten om ambitieuze KMO’s in één van onze vijf focuslanden te helpen groeien.

We gaan steeds voor een win-win samenwerking. In ruil voor jouw expertise, krijg je een unieke inkijk in de Afrikaanse ondernemerswereld, doe je veel kennis uit eerste hand op en draag je concreet je steentje bij in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Heb je zin in een nieuwe uitdaging? Misschien kan je jouw specifieke expertise wel inzetten in één van onze groeiprogramma’s in Sub-Sahara-Afrika!

Momenteel zoeken we consultants of partnerbedrijven voor onderstaande groeiprogramma’s!

  • Filter op
Sesaco gaat ondervoeding tegen in Oeganda dankzij goedkope voeding aan lage prijzen

Ondervoeding tegengaan met betaalbare voeding!

Sesaco is nog op zoek naar een geschikte programme coach! Beschik jij over ervaring met het managen van een fabriek en heb je tevens een goeie kennis over strategische planning, business operations, sales en marketing? Dan ben jij de geschikte kandidaat om samen met dit bedrijf ondervoeding in Oeganda aan te pakken!

The Association of Uganda Tour Operators (AUTO) wants to professionalise the Ugandan tour operators.

Tour operators, het kloppend hart van het Oegandese toerisme

Voor dit toeristisch programma zoeken we nog experten met specifieke kwaliteiten. Bepaalde opdrachten kunnen gecombineerd worden met een opdracht in Rwanda. Ook bedrijven of organisaties die graag partner van AUTO kunnen zich aanmelden. Meer weten? Druk op de knop hieronder en lees meer over het programma!

Eerlijke handel staat centraal bij de Katikamu Poultry Coöperatieve (centraal-Oeganda).

Samen sterker voor eerlijke handel

Het is uitermate belangrijk dat de coöperatieve een goed zicht heeft op haar leden en de productie/verkoop van die leden. Daarom zoeken we een expert met uitgebreide ervaring in het verzamelen en analyseren van data. De systemen die in deze context gebruikt zullen worden zullen zeer basic en toegankelijk moeten worden gemaakt, daarom zoeken we iemand die sterk is in het opzetten en implementeren van eenvoudige data systemen.

Als je jezelf in deze rol ziet geef dan een seintje via sybren.devoghel@exchangevzw.be.

Doneer

Wil jij ook graag je steentje bijdragen aan een betere wereld, maar zie je jezelf niet functioneren in een rol als vrijwilliger of bedrijfspartner?

Maak een donatie en word vriend van Exchange

Donaties vanaf €40 zijn fiscaal aftrekbaar