Crested Crane Academie en School

Center of Excellence

Programme Coach: Eric Decroix 

 

Toerisme als werkgever

De Crested Crane Academie is het toonaangevende instituut voor toerisme opleidingen in Oeganda.De idyllische locatie nabij de oevers van de Nijl in Jinja maakt het de perfecte plek om je studentenleven door te brengen.De acamedie is al 25 jaar actief en leidde sinds haar ontstaan meer dan 7000 studenten op. In een niet zo ver verleden was het bekend als het Uganda Tourism and Training Institute. Haar ultieme doel is het voortbrengen van hooggekwalificeerde en bekwame jongeren die doorstromen naar de nationale en internationale toerisme sector. Alle huidige onderzoeken voorspellen een enorme groei in het toerisme van Oeganda. Meer dan ooit zal de Crested Crane Academie daarom relevant worden voor de vele werkzoekende jongeren in het land.

Meer dan enkel een school

Net zoals veel hotelscholen vandaag in België, heeft de Crested Crane Academie een hotel dat eraan verbonden is. Dit hotel, dat een historisch monument is in Oeganda, wordt gerund en beheerd door de studenten van de academie zelf. Het hotel biedt de studenten de ideale gelegenheid om hun theoretische kennis om te zetten naar praktische vaardigheden.

Een nieuwe start

In 2019 staan grote investeringen gepland voor het instituut. Nieuwe faciliteiten waaronder een school voor 600 studenten en een 3-sterren hotel met 100 kamers en een capaciteit om buitenevenementen te organiseren voor meer dan 700 gasten. Dit zal van de Crested Crane Academie en Hotel een moderne en visionaire instelling maken. Een krachtige marketinginspanning is echter vereist om het beste uit deze investeringen te halen.

Dit is precies waar Exchange in beeld komt. Exchange en de Crested Crane Academie en Hotel maakten in co-creatie een sterk en professioneel marketingplan om het imago en de reputatie van de school en het hotel te verbeteren. Bovendien zal Exchange de academie helpen bij het uitvoeren van dit plan en waar nodig marketingexpertise bieden. Samen hebben we er vertrouwen in dat we meer studenten op de academie kunnen aantrekken en een hoge bezettingsgraad in het gloednieuwe hotel kunnen bekomen!