OPEN CALLS

Exchange vzw is steeds op zoek naar bedrijfspartners en vrijwilligers die hun expertise willen inzetten om ambitieuze KMO’s in één van onze vijf focuslanden te helpen groeien.

We gaan steeds voor een win-win samenwerking. In ruil voor jouw expertise, krijg je een unieke inkijk in de Afrikaanse ondernemerswereld, doe je veel kennis uit eerste hand op en draag je concreet je steentje bij in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Heb je zin in een nieuwe uitdaging? Misschien kan je jouw specifieke expertise wel inzetten in één van onze groeiprogramma’s in Sub-Sahara-Afrika!

Momenteel zoeken we consultants of partnerbedrijven voor onderstaande groeiprogramma’s!

  • Filter op
informatieve-radio-helpt-boeren-vooruit

Informatieve radio helpt boeren vooruit!

Farm Radio Trust zoekt een bedrijfspartner met audiovisuele en communicatie ervaring. Indien jouw bedrijf zich herkent in dit verhaal twijfel dan niet om contact op te nemen via ellen@exchangevzw.be.

Branding van de optimistische Afrikaanse levenswijze

Quake advertising zet zijn eerste stappen in de reclamewereld als branding en marketingbedrijf. Het is een uitdaging voor Quake om grote klanten aan te trekken en jonge getalenteerde mensen aan te werven. Zijn jullie zelf een reclame-of marketingbedrijf met veel ervaring en hebben jullie zin om gezamenlijk jullie schouders te zetten onder dit veelbelovende Rwandese bedrijfje? Neem dan snel contact op met eline.ghysels@exchangevzw.be.

Sesaco gaat ondervoeding tegen in Oeganda dankzij goedkope voeding aan lage prijzen

Ondervoeding tegengaan met betaalbare voeding!

Sesaco is op zoek naar een geschikte bedrijfspartner die enthousiast is haar naar een hoger niveau te tillen! Het ideale partnerbedrijf is actief in de voedingsindustrie en heeft ervaring met soya producten en gezonde voeding. Herken je jouw bedrijf hierin? Neem dan snel contact op via sybren.devoghel@exchangevzw.be.

Kleine landbouwers omscholen tot agripreneurs dat is de missie van Gudie Leisure Farm (Oeganda).

Sociaal ondernemerschap en duurzame landbouwbedrijven: ook in Oeganda booming business!

Gudie Leisure Farm combineert business met een sociaal doel, namelijk het opleiden van jongeren! Heeft jouw organisatie of bedrijf dezelfde mentaliteit en ben je enthousiast om partner te worden van Gudie Leisure Farm? Contacteer ons via sybren.devoghel@exchangevzw.be.

Duurzame groei in een internationale markt is het doel van Manumetal.

Duurzame groei met de blik op de internationale markt

Het Rwandese bedrijf Manumetal is een gevestigde waarde in Kigali. Met jaren ervaring in de productie van metalen en houten meubelen, wil Manumetal nu vooral zijn designs moderniseren en de productiekwaliteit verhogen.
Is jouw bedrijf actief in de meubelsector en zijn jullie enthousiast om Manumetal hierin te assisteren? Neem dan contact op via eline.ghysels@exchangevzw.be.

ClinicMaster in Uganda develops and sells an IT solution for hospitals.

Slimme IT voor een sterkere gezondheidssector

Heeft uw bedrijf een echte horizontale werkstructuur en is het actief in de IT-sector? Dan ben je zeker de perfecte match voor ClinicMaster! Als uw bedrijf zo’n match is laat het ons dan weten via sybren.devoghel@exchangevzw.be.

Agruni, a Rwandan company collecting waste, wants to transform garbage into energy.

Afval voor de één, energie voor de ander

Agruni wil de komende jaren vooral inzetten op het composteren van organisch afval, maar heeft hier nog maar weinig kaas van gegeten.
Ben jij een expert in compostering? Weet je wat de juiste omstandigheden zijn om bruikbare compost te bekomen? Zie je het wel zitten om Agruni hierin te begeleiden, geef ons dan zeker een seintje via eline.ghysels@exchangevzw.be.

Doneer

Wil jij ook graag onze bedrijfspartners in Afrika ondersteunen, maar zie je jezelf niet functioneren in een rol als expert of bedrijfspartner?

Doe een gift en word vriend van Exchange

Donaties vanaf €40 zijn fiscaal aftrekbaar

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0