Als Afrikaans bedrijf

Ben jij een ondernemer in één van onze focuslanden in Afrika? Is jouw bedrijf werkzaam in één van de vijf sectoren waarop wij onze werking concentreren?

Wil je je onderneming naar een hoger niveau tillen?

Misschien kan Exchange je daar wel bij helpen!

Scale-up

Exchange richt zich op groeibedrijven in (voornamelijk Sub-Sahara-) Afrika. Onder een groeibedrijf verstaan we een private onderneming in een sector met lokaal draagvlak van grondstoffen en kennis, die de opstartfase voorbij is en een concreet product- of dienstenaanbod realiseert. Daarnaast moet de onderneming via samenwerking de economische activiteit willen verbeteren, een capaciteitsverhoging willen realiseren of het aanbod willen diversifiëren.
Concreet zoeken we eerder naar scale-up bedrijven dan naar echte start-ups.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Om een groeiprogramma op te starten, is het belangrijk dat de activiteiten van de KMO geen sociale of milieuschade veroorzaken. We keren het nog liever om, en gaan het liefst in zee met bedrijven die een positieve impact hebben en bijdragen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Afrikaans bedrijf

Kortom: als jouw Afrikaans bedrijf een ideale partner is voor een Exchange groeiprogramma, neem dan contact op met een van de Business Development Managers actief in jouw regio!