Vanaf April 2022 heeft Exchange vzw 2 nieuwe Business Development managers aangesteld in Zuid-Afrika :

Mevrouw Zodidi Duze voor de Western Cape provincie en Mevrouw Lindy Mkhize voor de Gauteng provincie.

Zodidi vervangt Brian Ritter die naar Mauritius emigreert en Lindy vervangt Pieter Oosthuizen die na een promotie zijn nieuwe functie niet langer kan combineren met zijn BDM taken voor Exchange.

 

Zodidi is een Zuid-Afrikaanse moeder, leerkracht en professionele stadsplanner met meer dan 20 jaar ervaring in de overheids- en privésector. Ze heeft een universitair diploma in management development en planning.

Zodidi bekleedde verschillende senior posities in het domein van regio-en stadsplanning in de privésector en in verschillende lokale en provinciale overheden. Projectbeheer en expertise in communicatie maken deel uit van haar vele vaardigheden. Als directeur van haar eigen bedrijf levert ze advies rond het opzetten van privé ondernemingen.  Ze heeft vooral oog voor creatie van vrouwelijke tewerkstelling.

Lindy is opgegroeid in Durban in een familie van zakenmensen en is ook zelfstandig vrouwelijke onderneemster in Johannesburg. Ze heeft een universitair diploma in wetenschappen en een MBA.

Met haar bedrijf levert ze diensten in strategie, business development en stakeholder management. Lindy werkt voordien vele jaren in management posities in verscheidene multinationale organisaties waaronder ook NGO’s. Ze is toegewijd en gepassioneerd om de natie en de wereld in het algemeen te dienen op het gebied van sociaaleconomische ontwikkeling en het creëren van duurzame en sociale ondernemingen.

We wensen beide dames veel voldoening in hun nieuwe functie en succes met het opzetten van nieuwe groeiprogramma’s voor KMO’s in Zuid-Afrika.