Missies aan derden

Dankzij onze specifieke manier van werken, beschikken de experten van Exchange over erg kostbare expertise. Expertise die ook voor andere organisaties of bedrijven van nut kan zijn. Via het systeem van missies aan derden kan Exchange haar consultants en experten tegen betaling inzetten voor andere organisaties of ondernemingen. Het gaat steeds om tijdelijke, korte termijn-missies (1-3 weken) rond een specifieke onderwerp in het Zuiden. Missies aan derden kunnen evenwel ook plaatsvinden buiten de vijf focuslanden.

Breng ons op de hoogte van jouw noden

Samen met jou specificeren we de precieze expertisenoden waar uw bedrijf of organisatie nood aan heeft. Wanneer deze noden vaststaan tekenen we samen met jou de specifieke opdracht uit voor onze experten. Op basis hiervan wordt een profiel opgesteld waaraan de ideale expert moet voldoen.

Exchange gaat met deze info aan de slag en zoekt voor jou 1 of meerdere profielen die je kunnen assisteren bij het invullen van de expertiseopdracht. De uiteindelijke keuze over welke expert de korte-termijnopdracht uitvoert, ligt volledig bij jou als bedrijf of organisatie.

Verder zal Exchange instaan voor een heleboel logistieke taken waar uw bedrijf/organisatie zich dus verder geen zorgen over hoeft te maken. Vliegtuigtickets, visum en verzekering worden door Exchange voor de expert geregeld.

De prijs die uw bedrijf/organisatie betaalt voor deze dienst is afhankelijk van de opdracht die u in gedachten heeft. Duur, locatie en complexiteit van de opdracht worden in rekening genomen om samen met jou tot een akkoord te komen en een faire prijs op te stellen.

Contacteer ons

Als jouw bedrijf of organisatie nood heeft aan specifieke expertise twijfel dan niet om contact op te nemen met Exchange. Stuur ons vrijblijvend een berichtje om ons op de hoogte te brengen van jouw noden en wij komen snel bij u terug!