Mariam El-maamry

Mariam is geboren in de jaren 1980 en opgegroeid in Dar es Salaam, waar ze nu woont met haar man en haar drie zoons. Mariam gelooft dat veranderingen en innovaties beginnen bij individuen. De afgelopen 5 jaar heeft Mariam de privésector en industriële ontwikkeling ondersteund met het Japan International Cooperation Agency (JICA) in Tanzania. Ze is gepassioneerd, positief, volhardend, resultaatgericht en een harde werker in het ondersteunen van groeiende ondernemers.

"Ik verwelkom graag nieuwe uitdagingen waardoor ik meer leer en mezelf en mijn vaardigheden in het leven ontwikkel."

Mariam heeft een uitgebreide achtergrond in gezondheidszorgmanagement, -beleid en volksgezondheid. Ze is een gekwalificeerde coördinator om strategisch denken te stimuleren, te motiveren en constructieve betrokkenheid van alle partijen te faciliteren door de combinatie van zowel theoretische kennis als praktische ervaring.

Met een bachelordiploma in industriële relaties en een masterdiploma in volksgezondheid is Mariam in staat geweest om programma's te beheren die specifiek zijn voor de privésector en industriële ontwikkeling in Tanzania. Als BDM voor Exchange vzw in Dar es Salaam is Mariam begonnen met het uittekenen van haar rol in het verbinden van belangrijke invloedrijke stakeholders en het ondersteunen van de implementatie van groeiprogramma's.

Ze hecht veel waarde aan teamgeest en een sterke bedrijfscultuur en is altijd op zoek naar zelfontplooiing. Mariam leeft haar leven met een 'can-do'-houding en is er altijd trots op dat ze een essentiële rol speelt in het succes en de prestaties van een bedrijf.

Denis K.G. Kibuga

Denis is geboren in 1984 in het prachtige dorp Itunundu en is het enige mannelijke kind van 5. Hij werkt in Arusha, zijn vrouw heeft een zaak in Dar es Salaam. Denis is een specialist in bedrijfsontwikkeling, partnerschap en monitoring & evaluatie met meer dan 10 jaar werkervaring in verschillende sectoren met lokale en internationale NGO's. Hij begon zijn professionele carrière op het gebied van Business Development Services onder de Youth Entrepreneurship Facility van de International Labor Organization (ILO), waar hij zijn passie voor project- en businessmanagement ontdekte.

Denis kwam in contact met Exchange via zijn contacten bij Trias en moest geen twee keer nadenken toen hem de rol van Tanzaniaanse BDM werd aangeboden. Voor Denis is deze baan niet alleen een kans om zijn netwerk uit te breiden, maar ook om bij te dragen aan wat Exchange voor ogen heeft, namelijk het creëren van partnerschappen en banen via de groeiende Tanzaniaanse kmo's.

Naast Exchange ondersteunt Denis andere particuliere organisaties met advies op het gebied van onderzoeksbeoordelingen, ontwikkeling van instrumenten voor gegevensverzameling, monitoring en evaluatie, en impactstudies, evenals projectontwerp en -implementaties.

In zijn vrije tijd kijkt Denis graag naar voetbal; hij is fan van Manchester United en Dar Young African Sport Club of Tanzania. Hij is ook een doorgewinterde boer, met ervaring op de rijstvelden in zijn geboortedorp.