Nieuwe communicatie en PR manager: Arno Vermeulen

Hallo! Aangezien ik zal instaan voor een groot deel van de blog- en nieuwsartikels, leek het me logisch om mezelf in de eerste persoon voor te stellen.

Ik ben Arno, een twintiger die al enkele jaren ervaring heeft opgedaan als eindredacteur, content writer en marketeer en sinds kort aan de slag is als freelance copywriter. Ik kwam bij Exchange vzw terecht via Wouter Danckaert, die als coach in Zuid-Afrika de economische groeistrategieën van Breedevalley mee begeleidt. Al snel kwam ik in contact met huidig directeur Frank Foulon en na enkele aangename gesprekken met zowel Frank als zijn team is de rest geschiedenis.

Waarom Exchange?

Als freelancer behoud ik steeds een bepaalde neutraliteit, maar het is natuurlijk aangenamer werken voor een bedrijf of organisatie waar je ook effectief in gelooft. Bij Exchange is dat ongetwijfeld het geval. Over het ondersteunen van ondernemerschap leerde ik tijdens mijn vorige job bij consultancybedrijf Wodan & Co al heel wat bij; deze missie toegepast zien worden in een sociaal en maatschappelijk sterke organisatie als Exchange is dan ook exact waar ik naar op zoek ben, en de verantwoordelijkheid en professionaliteit waar dit mee gebeurt werkt inspirerend.

Ik kijk er in elk geval enorm naar uit om de communicatie voor Exchange vzw te verzorgen, met iedereen kennis te maken en mee te bouwen aan het succes van deze prachtige organisatie.

Heb je een vraag of een opmerking voor me? Stuur me gerust op arno.vermeulen@exchangevzw.be of via LinkedIn.