Opportuniteiten in een groeiende markt

 

 

 

 

Het bedrijf Sesaco Ltd. produceert Soya producten voor de Oegandese markt. Via een aangepast en betaalbaar producten portfolio tracht het de ondervoeding in het land tegen te gaan. De producten gaan gretig over de toonbank in de Oegandese shops, maar er blijkt nog steeds veel ruimte voor groei aanwezig binnen het bedrijf.

Sesaco gaat ondervoeding tegen in Oeganda dankzij goedkope voeding aan lage prijzen

Ondervoeding tegengaan met betaalbare voeding!

in Oeganda

Kersvers programma coach Robert Myncke trok daarom richting hoofdstad Kampala om samen met Sesaco Ltd. te bekijken hoe het bedrijf, met de ondersteuning van Exchange, deze groeimogelijkheden kan realiseren. De steun van de Europese Unie en de IFAD vergroten alvast de kans tot slagen!

Een eerste opportuniteit ligt in het vergroten van de afzet. Verschillende pistes worden daarvoor onderzocht waaronder het diversifiëren van het huidige aanbod aan producten. De Oegandese markt is nog lang niet verzadigd wat betreft soya producten en Sesaco blijkt te beschikken over een zeer sterk merk om deze markt in de toekomst nog meer te gaan bedienen.

Het op punt stellen van het financieel beheer en het verhogen van de efficiëntie binnen de fabriek zijn 2 andere steunpilaren van het groeiprogramma. Sesaco heeft alles in handen om van de breed gedragen samenwerking een succes te maken en zal hand in hand samen werken met Robert om de groei te verwezenlijken. Aan goede voeding zal het onze experten alvast niet ontbreken in Oeganda!

Doneer

Wil jij zelf bedrijven als Sesaco ondersteunen? Dat kan!

Doe een gift en word vriend van Exchange

Donaties vanaf €40 zijn fiscaal aftrekbaar