INSPIRATION TOUR

Ontdek samen met je team het bruisende ondernemerschap in Afrika!

Door met je team naar Afrika te trekken ontdek je wat Afrikaans ondernemerschap echt betekent. Bezoek je partner ter plaatse en neem ook een kijkje bij andere creatieve ondernemers in het land. Het is de ideale manier om diversiteit en open-mindedness te introduceren binnen je organisatie!

Case Inspiration Tour

Vorig jaar trok het volledige Exchange team richting Ethiopië om in de bruisende hoofdstad Addis Abeba het lokaal ondernemerschap te ontdekken. Naast heel wat inspirerende verhalen en creatieve bedrijfsbezoeken was er ook tijd voor de nodige culturele kennismaking met het land. Het is een ervaring die de teamgeest binnen de organisatie versterkt en motivatie aanzienlijk verhoogt! Dankzij de kennis van Exchange binnen de Afrikaanse cultuur krijg je een unieke inkijk in ondernemerschap in een land en ontmoet je mensen en bedrijven waar je anders nooit toegang toe zou krijgen. Een absolute aanrader!

De meerwaarde van Twinning voor jouw bedrijf!

Ontdek hoe een Twinning partnerschap een positieve impact kan hebben op jouw HR beleid, je CSR doelstellingen of je business plannen in Afrika.

HR, het personeel als sleutel tot succes

CSR, een MVO beleid op maat

BUSINESS, verken de Afrikaanse markt