CSR, EEN MVO BELEID OP MAAT

Een Twinning partnerschap biedt je de mogelijkheid om met een gelijkaardig bedrijf in Afrika een sterk duurzaam verhaal te schrijven. Door de grote gelijkenis tussen jouw bedrijf en het Afrikaanse partnerbedrijf wordt dit verhaal meteen zeer herkenbaar en relevant voor al jouw stakeholders! Door op een integere manier te communiceren over het partnerschap zet je je bedrijf op de kaart als duurzame onderneming!

Verder geeft het partnerschap je de mogelijkheid om duurzame doelstellingen op een concrete en zinvolle manier in te vullen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen blijft zo geen vage term, maar wordt ook actief aangepakt. Dankzij het partnerschap werk je mee aan het realiseren van een globale agenda van duurzame doelstellingen, iets wat je klanten zullen waarderen!

Hoe kun je via Twinning een echt CSR verhaal schrijven? Enkele mogelijkheden op een rijtje..

Hoe meer je investeert in het partnerschap hoe sterker jouw CSR verhaal zal worden. Een afstemming tussen het partnerschap en het DNA van jouw organisatie is van cruciaal belang om op een effectieve wijze over je initiatief te communiceren. Ontwerp het partnerschap zodat het past binnen jouw visie van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen!

Personeelsmissies

Workshops

Bedrijfsstage

Events

Projectwerk

Inspiration Tour