PROJECTWERK

Werk samen aan een project dat jouw Afrikaanse partner toelaat te groeien!

Een gedeeld project waar je medewerkers mee hun schouders onder zetten creëert een echt groepsgevoel. Bovendien passen de medewerkers hun kennis toe in een heel andere context, een echte leerervaring!

Case Projectwerk

Comma, merkenmarketeers een marketingbureau uit Zedelgem assisteerde het Malawiaanse theebedrijf Satemwa bij het opzetten van een heus marktonderzoek en de ontwikkeling van een marketingplan. Door in het marketingplan te focussen op de Europese afzetmarkt hoopt Satemwa minder afhankelijk te worden van de internationale theemarkten.

Door hun ervaring toe te passen op een case uit Malawi kregen de medewerkers van Comma, merkenmarketeers de kans hun kennis toe te passen in een volledig andere context. Geen slecht idee als je de creativiteit en het "out of the box" denken binnen je organisatie wil stimuleren! Dit bleek een verrijkende en leerrijke ervaring waarbij de medewerkers zich als een hecht team in het project verdiepten.

De meerwaarde van Twinning voor jouw bedrijf!

Ontdek hoe een Twinning partnerschap een positieve impact kan hebben op jouw HR beleid, je CSR doelstellingen of je business plannen in Afrika.

HR, het personeel als sleutel tot succes

CSR, een MVO beleid op maat

BUSINESS, verken de Afrikaanse markt