HR, HET PERSONEEL ALS SLEUTEL TOT SUCCES

 

Door medewerkers in te schakelen in het partnerschap help je Afrikaanse bedrijven groeien en bied je jouw medewerkers bovendien enorme leerkansen. De Afrikaanse markt kenmerkt zich door haar innovatieve en creatieve aanpak, eigenschappen die je via het partnerschap kan overbrengen bij je werknemers. Een interculturele ervaring blijkt tevens de ideale manier om high potentials in een uitdagende context verder te vormen. In de 'war for talent' heb je zo als innovatieve werkgever meer dan een streepje voor!

 

Bovendien laat het partnerschap je toe een brede groep medewerkers te betrekken bij een sociaal verhaal. Directe contacten met Afrikaanse counterparts zorgen voor een enorm engagement en betrokkenheid en verhogen de motivatie. Zo bied je medewerkers een relevante purpose, wat essentieel is voor elke werkgever in de 21ste eeuw!

Hoe kun je jouw personeel optimaal betrekken bij het partnerschap? Enkele mogelijkheden op een rijtje..

Er zijn verschillende manieren om je personeel te betrekken bij een Twinning partnerschap. Afhankelijk van jouw wensen en noden kan het partnerschap focussen op het uitwerken van groeitrajecten voor je medewerkers waarbij vaardigheden zoals leadership skills, creativiteit en diversiteit worden versterk of op het verbreden van de mindset en culturele gevoeligheid. Wil je vooral je werknemers motiveren en inspireren? Ook dat is mogelijk!

Personeelsmissies

Workshops

Bedrijfsstage

Events

Projectwerk

Inspiration Tour