BEDRIJFSSTAGE

Organiseer een stage voor jouw Afrikaanse partner in België. Zo kunnen zij leren van jouw ervaring en kennis maken met je netwerk.

Via een bedrijfsstage kan je volledige bedrijf actief meewerken aan het partnerschap. Door persoonlijk contact met medewerkers van het Afrikaanse partnerbedrijf creëer je bovendien een gevoel van intrinsieke motivatie en waardering bij het personeel. Opteer je ervoor om ook enkele van je partners bij de stage te betrekken? Een echte boost voor je duurzame imago!

Case Bedrijfsstage

Het Leuvense EcoWerf organiseerde een heuse bedrijfsstage voor haar Rwandese Twin Agruni. Tijdens een twee weken durende stage werden 3 medewerkers van Agruni ondergedompeld in de dagelijkse werking van EcoWerf. Medewerkers van EcoWerf werden actief betrokken bij de stage en hadden intensief contact met hun 3 Rwandese collega's. Dit leidde tot een toegenomen motivatie en enthousiasme bij het personeel van EcoWerf die vol trots haar expertise deelde met de Afrikaanse bezoekers!

 

Maar EcoWerf betrok ook verschillende partners in de bedrijfsstage. Het bedrijf stelde de medewerkers van Agruni voor aan verschillende klanten, leveranciers en andere stakeholders. De ideale manier om Agruni kennis te laten maken met de volledige waardeketen binnen de sector. EcoWerf slaagde er op die manier bovendien in om haar partnerschap optimaal in de kijker te zetten en andere partners aan te zetten tot duurzaam ondernemen! Zelfs de lokale radiozender kwam een kijkje nemen!

De meerwaarde van Twinning voor jouw bedrijf!

Ontdek hoe een Twinning partnerschap een positieve impact kan hebben op jouw HR beleid, je CSR doelstellingen of je business plannen in Afrika.

HR, het personeel als sleutel tot succes

CSR, een MVO beleid op maat

BUSINESS, verken de Afrikaanse markt