BUSINESS, VERKEN DE AFRIKAANSE MARKT

 

Zuid-Oost Afrika is dé groeimarkt van de toekomst! Een jonge bevolking, een groeiende middenklasse, een enorme arbeidsmarkt gekoppeld aan een ware digitale revolutie en een uiterst ondernemend klimaat. Kortom een ideale context om als bedrijf nieuwe markten te verkennen. Bovendien is er vandaag een groot onbenut potentieel in de regio waar slimme ondernemers handig op in kunnen spelen!

 

 

 

Door de match met een gelijkaardig bedrijf krijg je meteen toegang tot een groot en relevant business netwerk en maak je in een veilige context kennis met jouw bedrijfssector. Misschien kan je zelfs de mogelijkheid onderzoeken om met je Afrikaanse twin een echt business partnerschap uit de grond te stampen? Van een win-win verhaal gesproken!

Via Twinning de Afrikaanse markt optimaal leren kennen? Enkele mogelijkheden op een rijtje..

Door een partnerschap aan te gaan met een Afrikaans bedrijf uit dezelfde sector leer je de lokale markt op de best mogelijke manier kennen. Verschillende opties om het partnerschap in te vullen zullen je verschillende mogelijkheden bieden. We sommen alvast enkele opties voor je op!

Personeelsmissies

Workshops

Bedrijfsstage

Events

Projectwerk

Inspiration Tour