e-Health: a Booming Business

 

 

 

 

ClinicMaster in Uganda develops and sells an IT solution for hospitals.

Slimme IT voor een sterkere gezondheidssector

in Oeganda

Toegenomen marktvraag

 

De corona crisis heeft voor sommige bedrijven ook positieve bijwerkingen. Zo profiteert het Oegandese bedrijf ClinicMaster van een toegenomen vraag naar IT oplossingen in de gezondheidssector. Zo'n IT oplossingen hebben het voordeel minder afhankelijk te zijn van menselijke interactie, iets wat we tijdens deze pandemie zoveel mogelijk beperken. Met hun eHealth software speelt ClinicMaster rechtsreeks in op deze nood op de markt!

Om de nieuwe opportuniteiten ten volle te benutten voerde Jo Leunis ter plaatse een expertise opdracht uit. Naast algemene management ondersteuning focuste Jo zich ook op het optimaliseren van het Sales proces. Hiervoor kon hij verder werken op het werk die Jan Van Damme tijdens een eerdere opdracht reeds uitvoerde bij het bedrijf.

Jo werkte onder andere nauw samen met de recent aangetrokken sales manager binnen ClinicMaster om een CRM systeem te implementeren. Dit systeem moet ClinicMaster toelaten een meer efficiënte opvolging van haar klanten te verzorgen en beter in te spelen op de wensen van huidige en toekomstige klanten. Een grote stap voorwaarts!

Doneer

Wil jij zelf bedrijven als ClinicMaster ondersteunen? Dat kan!

Doe een gift en word vriend van Exchange

Donaties vanaf €40 zijn fiscaal aftrekbaar