Lokale partnerschappen als motor voor groei

 

 

 

 

Duurzame groei in een internationale markt is het doel van Manumetal.

Duurzame groei met de blik op de internationale markt

in Rwanda

Exchange ondersteunt het Rwandese bedrijf Manumétal via een langdurige samenwerking. Manumétal is een meubelbedrijf dat de hele keten, van assemblage tot verkoop, verzorgt van haar eigen meubelen. Coach Dominiek Dolphen trok in augustus 2019 naar Kigali om enkele belangrijke partnerschappen met lokale partners te versterken en concretiseren. Naast de partnerschappen bestede Dominiek ook de nodige tijd aan het opleiding van personeel rond Quality management. Technisch expert Gert Van der Sypt vergezelde Dominiek naar Manumétal

Gert stond in voor technische ondersteuning van het management en personeel. Zo was hij verantwoordelijk voor het opleiden van een projectleider binnen Manumetal voor werven en verzamelde hij technische info over de nieuwe grond waar de nieuwe fabriekshal van Manumétal zal komen. Deze info kan vervolgens gebruikt worden door de expert van Exchange die instaat voor de architectuur van de nieuwe fabriekshal.

Maar ook een workshop rond creativiteit met het personeel met het oog op nieuwe designs en het begeleiden met de opstart van in eerste fase assemblage en later productie van bureaustoelen, behoorde tot zijn takenpakket!

Doneer

Wil jij zelf bedrijven als Manumetal ondersteunen? Dat kan!

Doe een gift en word vriend van Exchange

Donaties vanaf €40 zijn fiscaal aftrekbaar