Oegandese ondernemer op bezoek in België

 

 

 

 

ClinicMaster International kreeg de voorbije maanden experten Jan Ghys en Jan Van Damme over de vloer om assistentie te verlenen op de vlakken van respectievelijk strategie en sales. Het bedrijf zette sindsdien heuse stappen om haar interne operaties verder te optimaliseren. Om de vooruitgang verder te ondersteunen zocht ClinicMaster additionele financiering en ze vond die ook bij de organisatie Ondernemers voor Ondernemers (OvO).

ClinicMaster in Uganda develops and sells an IT solution for hospitals.

Slimme IT voor een sterkere gezondheidssector

in Oeganda

Naast een lening aan sociale voorwaarden biedt het partnerschap met OvO ook een trainingstraject aan voor de manager van ClinicMaster. Wilson Kutegeka, de manager van het beloftevolle IT bedrijf, maakte daarom de oversteek naar België om samen met een handvol andere ondernemers de training mee te volgen.

Exchange en OvO engageerden zich om de krachten te verenigen wat betreft de steun aan ClinicMaster. Zo zullen beide organisaties in nauw overleg de onderneming ondersteunen en wordt informatie optimaal gedeeld.

 

Daarom beslisten beide organisaties dat Exchange een deel van het programma tijdens Wilson zijn verblijf op zich zou nemen. Zo vond een meeting plaats tussen Wilson en de Exchange experten betrokken bij het programma. Tijdens de meeting werd de vooruitgang bij ClinicMaster besproken en was er ook ruime tijd om enkele aandachtspunten te behandelen.

Verder zette coach Frank Louwers zich in om Wilson te assisteren tijdens het voorbereiden van zijn investor pitch die hij aan een ruim publiek van geïnteresseerden zou geven. Het enthousiaste OvO publiek gelooft alvast in Wilson en ClinicMaster!

Wegens de huidige omstandigheden omtrent het COVID-19 virus konden helaas niet alle geplande zaken doorgaan. Niet tegenstaande waren de 2 weken in belgië voor Wilson een enorme verrijking die hem en zijn onderneming alweer een duwtje in de rug geven!

Doneer

Wil jij zelf bedrijven als ClinicMaster ondersteunen? Dat kan!

Doe een gift en word vriend van Exchange

Donaties vanaf €40 zijn fiscaal aftrekbaar